Hvorfor Søvnguiden?

  Alle fortjener å sove godt, og vi gjør alt vi kan for å gi deg verktøy og kunnskap så du kan så du kan sove best mulig.

Hvem er Søvnguiden?

Jeg er Knut 

 

Etter et helt liv innenfor toppidrett helse og terapi, har jeg oppdaget en blindsone som betyr mer for helsen din enn nær sagt alt annet til sammen, og det er søvnen din. 

I motsetning til andre livstilsendringer som aktivitet og diett, har kroppen en indre driv mot å sove, og hvis man bare har en grunleggende forståelse for hvilke meknismer som styrer søvnen vår og legger til rette for de, vil søvnen ofte lett falle på plass.

Vår tilfredshet, livskvalitet, prestasjon og lykke kommer kun etter en god natts søvn, og derfor har jeg valgt å vie livet mitt til å forstå søvnen. Jeg ønsker å spre kunnskap om hvordan man skal ta tilbake kontrollen over natten sin, så man kan  nyte den enorme helsegevinsten man oppnår med selv små forbedringer i søvn-kvaliteten sin.  

 

Sov bedre

Lær mer om mekanismene som styrer søvnen din

Bli kvitt stress

Gjennom søvn kvitter du deg med stress og uro

Lær om Søvn

Forstår du søvn kan du også veilede andre 

Video Poster Image

Litt om meg

"Hei Jeg er Knut" 

  • Bachelor i Psykologi fra UNSW Sydney
  • Master i klinisk psykologi fra Universitetet i Barcelona
  • Autorisert Hypnoterapeut
  • 25 års erfaring innenfor toppidrett som både proff og amatør I BJJ og MMA
  • 5 års erfaring som foredragsholder og veileder innenfor søvn-problematikk

Jeg har siden 2013 jobbet med prestasjon og hypnose innenfor toppidrett, men har i de siste årene spesialisert meg utelukkende på søvn. I den anledning  har jeg holdt foredrag og personlig veiledning til de som sliter med å sove. Jeg jobber for tiden også på en doktorgrad om søvn  og er lidenskapelig opptatt av å bringe informasjon om søvn til de som vil sove bedre.

 

"Slitt flere år med å finne roen til å sove, og prøvd nær sagt alt, men ikke funnet noen ting som hjelper. Det hjalp Knut og Søvnguiden meg med og guidet meg mot en løsning "

Tusen takk SG!

-Stian Nicolaysen

Daglig leder Klinikk Nicolaysen

"Endelig har jeg funnet noe som virkelig har hjulpet meg. I løpet av en lengre periode har jeg vært plaget med dårlig søvn, men i løpet av kort tid har jeg nå fått kontroll på søvnen min igjen. Vil gjerne anbefale søvnkurset på det varmeste!”

-André P. Heggdal

"Always struggled in the mornings, it is wonderful to be productive and motivated from the morning. Time and energy are priceless, thanks Knut for extending my days and improving my life quality

-Andre Fievel

Toppidrettsutøver og trener Frontline Academy

Nyhetsbrev om Søvn

Få våre beste søvntips og relevant informasjon om søvn rett i din innboks

Sover du bedre lever du bedre

Ikke vær redd, vi tar godt vare på din info og kommer ikke til å spamme deg.